073voetbalkrant verspreid door hele regio

DEN BOSCH – De spiksplinternieuwe 073voetbalkranten, 10.000 stuks in totaal, worden momenteel verspreid door de hele voetbalregio. De verspreiding gebeurt weer via (de kantines van) alle clubs uit ons volggebied en vele tientallen afhaalpunten (supermarkten, sportzaken, etc.) in Den Bosch en omliggende dorpen.

In de wintereditie van de 073voetbalkrant uitgebreide interviews met onder meer OJC’er Niels Mulder, oud-prof Justin Tahapary, trainersnestor John Huisman en Avanti’31-spits Geert van Heeswijk, maar ook kortere artikelen met RKKSV-trainer Marc van Delft, assistent-scheidsrechter Rick van Rijn, verzorgster Femke Broeckx, kampioenenmaker Benji Verhoeven, zaalvoetbalfamilie Van Dijk/Matthijsse uit Sint Michielsgestel en de plotselinge eerste keus van v.v. Helvoirt.

Daarnaast eveneens royale aandacht voor de huidige regiotopscorers, alle Boxtelse sportparken en verschillende Bossche spelers in het zaterdagvoetbal. Jij er al eentje mee naar huis genomen?