Vier aanwinsten voor OJC Rosmalen

ROSMALEN – Ter versterking van de selectie voor seizoen 2023-2024 heeft OJC Rosmalen een viertal nieuwe spelers weten te binden. Er komt een keeper, rechtsback, middenvelder en spits naar de derde divisionist, die dinsdagavond nog met 1-3 onderuit ging in een vriendschappelijk treffen met De Treffers.

Jos Peltzer en Tom Pijnenburg zijn de bekendste namen. Beide spelers komen over van OSS’20 en voetbalden eerder in onze regio. Rosmalenaar Peltzer in de jeugd van OJC, Pijnenburg in de opleiding van FC Den Bosch en daarna bij BVV en Schijndel in het eerste elftal.

Doelman Jeroen Keeris maakt daarnaast de overstap van Nuenen naar Rosmalen. De lange Eindhovenaar is een van de minst gepasseerde keepers in de vierde divisie zondag. Sam Spijkers komt tot slot van een competitiegenoot van OJC. De 22-jarige Tilburger doorliep de jeugdopleidingen van FC Den Bosch en Willem II en is momenteel rechtsback bij Dongen.