Vlado Petrovic van Velddriel naar Real

VELDDRIEL/VUGHT – Vlado Petrovic is de eerste nieuwe speler voor volgend seizoen die Real Lunet heeft gepresenteerd. De 34-jarige Bosschenaar komt over van RKVSC, waarmee hij momenteel om de titel in de 5e klasse B strijdt.

Petrovic is aan zijn tweede seizoen in Velddriel bezig. De geboren Joegoslaaf zou vorig jaar naar Hedel verhuizen, maar kwam daar al vroeg in het seizoen op terug en bleef de kleuren van RKVSC verdedigen. Daaraan komt na deze jaargang dus alsnog een einde. Petrovic gaat voetballen in Vught, in de 2e of 3e klasse, met Real Lunet.

Mooi project
“Ze hebben me benaderd met een mooi verhaal en het project was gewoon goed. Dan hoef je soms niet lang na te denken”, luidt zijn reactie. Real Lunet, dat momenteel hekkensluiter is en moet vrezen voor degradatie naar de 3e klasse, wordt na OJC, RKC, TOP Oss, FC Den Bosch (jeugd), BVV, Vlijmense Boys, PSV (amateurs), DESK, CHC en RKVSC Petrovic’ elfde club.