Derde editie 073voetbalkrant op komst!

DEN BOSCH – Ook bij de start van seizoen 2023-2024 kunnen de liefhebbers van het regionale amateurvoetbal weer genieten van een 073voetbalkrant. Net als vorig jaar openen we de nieuwe voetbaljaargang met een spiksplinternieuwe editie van onze halfjaarlijkse uitgave, die voor de derde keer zal worden verspreid.

Evenals vorig jaar en halverwege afgelopen seizoen is vanaf de tweede week van september weer een exemplaar van de 073voetbalkrant gratis af te halen of te lezen in alle kantines van de lokale voetbalverenigingen, diverse supermarkten, (sport)winkels en andere afhaalpunten. Direct na aflevering gaat ons verspreidingsteam er weer voor om alle locaties te voorzien van een mooie stapel.

Inhoud
In de derde editie van de 073voetbalkrant onder meer een vooruitblik op weer een derbyjaar, bekende regionale koppen aan het woord, een interview over het naar ongekend niveau gepromoveerde Nemelaer, de volgens ons meest verrassende transfers én natuurlijk alle complete selecties van de regionale eerste elftallen.