Daar zijn ze dan: de 073voetbalkranten!

DEN BOSCH – In de afgelopen periode hebben we het al verschillende keren aangekondigd, maar nu is het dan toch echt zover; de derde editie van de 073voetbalkrant is een feit. Een pallet met maar liefst 10.000 exemplaren werd deze week afgeleverd en wordt momenteel door ons enthousiaste verspreidingsteam verdeeld over de wijde voetbalregio.

In de 2023 zomereditie van de 073voetbalkrant uiteraard weer allerlei interessante achtergrondartikelen (over Emplina, Vlijmense Boys, Jan van Arckel, Real Lunet, Nemelaer, BVV, ODC, Wilhelmina, EVVC, Nooit Gedacht, Nulandia en Schijndel). Daarnaast belichten we de meest opmerkelijke transfers binnen ons volggebied (naar o.a. Nivo Sparta, Hedel, Zwaluw VFC en CHC) én hebben we (de verschuivingen binnen) de selecties van alle eerste elftallen op een rij gezet.

Kortom: scoor snel een krant in de kantine van jouw eigen club of bij een van de grote supermarkten, sportzaken en andere afhaalpunten in de 073-regio!