Zware blessure voor Ravi van Schijndel

ROSMALEN – De actieve voetbalcarrière van Ravi van Schijndel (23) is donderdagavond met een letterlijke klap tot stilstand gekomen. De verdediger van Maliskamp raakte tijdens de oefenwedstrijd tegen Avesteyn zwaar geblesseerd en staat voorlopig buitenspel.

Halverwege de tweede helft, toen Maliskamp tegen een 1-2 achterstand aankeek, ging het mis voor de verdediger. Hij trapte de bal weg, werd geblokt en alle aanwezigen merkten meteen dat het mis was. Van Schijndels kuitbeen en enkel bleken gebroken. Hij kan er pas, wanneer de zwelling geslonken is, over een dag of tien aan worden geopereerd.

“Even een oefenwedstrijdje voetballen…”, liet Van Schijndel enkele uren na het ongeval weten. Een uurtje (op een hele nacht) slaap verder toonde hij zich strijdbaar: “Het ligt eraan hoe het allemaal gaat verlopen, maar de bedoeling is om weer terug te knokken. Maar dat zal wel even gaan duren.”