Heb jij al een 073voetbalkrant gescoord?

DEN BOSCH – Sinds twee weken is in alle kantines van de regionale voetbalverenigingen de spiksplinternieuwe 073voetbalkrant helemaal gratis mee te nemen. Om thuis nog eens rustig alle selecties van seizoen 2023-2024 door te nemen, de interviews te lezen of gewoon als leuk naslagwerk.

In deze derde editie van de 073voetbalkrant onder meer aan het woord: Bas Mol (Emplina), Matthew van Dommelen (Vlijmense Boys), Jeroen de Groot (Jan van Arckel), voormalig ‘moeder’ van Real Lunet Desiree van Ooijen, trotse Nemelaer-voorzitter Bernd Geerkens, BVV-keeper Coen Burg, Bart Tinus, Bas Smulders, de aanvoerders van EVVC, Nooit Gedacht en Nulandia over de derby’s, drie oudgedienden van de gevallen grootmachten BVV, ODC en Wilhelmina én de hoofdrolspelers bij zes opmerkelijke regiotransfers.

Zorg dus dat je snel een krantje scoort in jullie kantine! (of in een van de vele andere afhaalpunten, zoals supermarkten, sportzaken, etc, waar een stapeltje is neergelegd)