Bekerloting: opnieuw derby’s (update)

DEN BOSCH – Nadat afgelopen weekend de tweede ronde van de districtsbeker is afgewerkt, heeft de KNVB meteen doorgepakt. De loting voor ronde 3 heeft direct al plaatsgevonden en opnieuw voor een aantal mooie derby’s gezorgd.

Was het gisteren nog de Bossche clash tussen DBN’22 en CHC die de meeste aandacht trok, over een kleine twee maanden zullen de regionale ogen vooral gericht zijn op de dorpsderby’s SCG – ODC en Zwaluw – Helvoirt. Er zijn in totaal nog 11 clubs uit de 073-regio die kans maken op bekerwinst en daarvan weten er 8 hun aankomende tegenstander:

zaterdag 16 december

  • Jan van Arckel – Roda Boys

zondag 17 december

  • Zwaluw VFC – Helvoirt
  • Sarto – Nemelaer
  • RKDVC – Dongen
  • SCG’18 – ODC
  • DBN’22 – Rijen

Update 25-10: Ook de loting van de bekerduels in Zuid II heeft plaatsgevonden.


zondag 17 december

  • UDI’19 – Avanti’31
  • Nooit Gedacht – Mariahout
  • WEC – ASV’33
Foto: Gerald van Zanten