Chraou prikt 4 keer raak voor Hedel

HEDEL – Hij kwam langzaam op stoom, maar lijkt nu dan toch echt helemaal los. Jaouad Chraou nam de volledige productie voor zijn rekening in de topper tegen BZS, die de vijfdeklasser met 4-2 won. Daarmee is de voormalige divisiespits dé regiotopschutter van deze week.

De verrassende nieuwkomer bij Hedel lacht wanneer we hem feliciteren. “Ik ben al eens regiotopscorer geweest, hè. Zag de afstand nu iets te groot worden, dus ik dacht: ik moet tegen de nummer 2 even gas geven”, zegt hij met een knipoog.

Chraou had er zondag zelfs vijf kunnen maken. “Helaas werd de vierde –  een wereldgoal – na twee minuten zomaar afgekeurd. De scheidsrechter zag een handsbal van de tegenstander, maar daar gaf hij mij de schuld van. Een bruine en een witte hand is wel te onderscheiden, lijkt mij. Maar ja, dat is 5e klasse.”

Ranglijst
Met zijn 4 treffers nestelt Chraou zich direct in de top-3 van het overall-klassement. Er werd door de regiotopscorers volop gescoord. De spelers in de top-10 prikten afgelopen weekend zelfs állemaal minstens een keer raak.

Onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 20-11
Wesley Meeuwsen CHC 12 +2
Lars van Wanrooij Essche Boys 11 +1
Jaouad Chraou Hedel 11 +4
Sander Willems Wilhelmina 10 +1

Een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2023-2024 op de speciale Topscorers-pagina.

Foto: Gerrit vd Bogaard