Keeper van DBN’22 naar RKKSV

ROSMALEN – Jim Thewessen (28) woont tegenwoordig in de stad, maar keept volgend seizoen zijn thuiswedstrijden weer in zijn geboorteplaats. De voormalig doelman van OJC Rosmalen, TGG, Maliskamp en BVV staat momenteel onder de lat bij DBN’22, maar verlaat die club komende zomer voor een nieuw avontuur bij RKKSV.

“Benieuwd of het een goede keuze is, dat weet je nooit van tevoren”, lacht Thewessen wanneer we hem feliciteren met de aanstaande overgang. “Ik ben eigenlijk wel weer toe aan een nieuwe uitdaging en na het gesprek met Marc (van Delft, red.) was ik snel overtuigd om voor Kruisstraat te kiezen.”

Veel jeugd
Aan een voorspelling, zijn verwachting van zijn tijd bij RKKSV, waagt Thewessen zich niet: “Dat is op dit moment lastig te zeggen. Eerst maar eens afwachten of we volgend seizoen in de 4e of 5e klasse gaan spelen (RKKSV is hekkensluiter van de 4e klasse D, red.). Maar het is, denk ik, hoe dan ook een mooie stap om met veel jeugd bij de Kruisstraat zoveel mogelijk uit het elftal te halen.”

Foto: Jan Verhoeven