Younes gaat uit van einde seizoen

HEDEL – Younes Hadouir is voorlopig even klaar. De 37-jarige Bosschenaar scheurde vorige week zondag zijn achillespees tijdens de (met 10-1 gewonnen) wedstrijd van Hedel tegen FC Drunen. “Niet zoals Bijlow, echt een flinke trap van achteren was dit. Overigens niet expres. Ik was te snel, nog steeds op deze leeftijd”, lacht hij.

Maandag mag Hadouir zich melden in het ziekenhuis. “Dan hoor ik de exacte herstelperiode, maar ik ga uit van einde seizoen.” Extra balen voor de aanvaller, die op zijn ‘oude dag’ nog helemaal fit was. “Ik trainde alles lekker mee, heb alle competitie- en bekerwedstrijden gespeeld, dus qua fitheid niks te klagen. Het enige nadeel is tegenwoordig dat ik regelmatig voor mijn werk in het buitenland zit en m’n zoontje speelt in de jeugdopleiding van PSV. Daar gaat ook steeds meer tijd in zitten.”

Geen uitgemaakte zaak
Hadouir komt (samen met broer Fatah) uitgebreid aan het woord in de 073voetbalkrant, die vanaf volgende week wordt verspreid in de regio. Hij vertelt daarin onder meer dat hij gelijk een goed gevoel kreeg bij Hedel. “Maar we zijn er nog lang niet, hoor”, waarschuwt hij ook. “Het is echt nog geen uitgemaakte zaak dat we kampioen worden. We staan maar 2 punten voor, met nog 10 wedstrijden te spelen. In de tweede seizoenshelft worden de prijzen pas verdeeld.”