Neem een nieuwe 073voetbalkrant mee!

DEN BOSCH – Deze week zijn/worden de spiksplinternieuwe 073voetbalkranten weer verspreid door de wijde voetbalregio. Bij alle voetbalclubs en in heel veel supermarkten en andere winkels in Den Bosch en letterlijk álle omliggende dorpen is een krant gratis mee te nemen.

In deze winteruitgave onder meer het grote kantine-bier-onderzoek (waar is een biertje het goedkoopst?), uitgebreide interviews met bijvoorbeeld een vrijwilliger die 50 jaar (!) actief is bij FC Engelen en de kartrekkers achter het ‘sprookje van Velddriel’, en artikelen over een ex-prof in de kelderklasse, de bevriende grensrechters van Den Dungen en SCG’18, een Rosmalense sluitpost bij OJC en de gebroeders Hadouir bij Hedel.

Zoveel mogelijk
Verder ook dit keer weer de regionale topscorers aan het woord, een prachtig aandenken aan de helaas overleden Lenard den Teuling, het damesvoetbal van EVVC, een divisiekeeper die terug is in Nuland en meer kleine artikelen, zodat zoveel mogelijk verschillende clubs aan bod komen.

Zorg dus dat je deze vierde editie van de 073voetbalkrant zeker niet mist!