Van Loon: toch door bij RKVSC

VELDDRIEL – Enkele weken geleden liet Marco van Loon nog, net als assistent Mischa Stuiver, weten ermee te stoppen bij RKSVC. Van die uitspraak komt hij terug. Ook volgend seizoen staat het Bossche duo aan het roer bij de Velddrielse vierdeklasser.

“In een opwelling zei ik dat ik er klaar mee was, maar in een goed gesprek heeft de club me toch kunnen overtuigen”, laat Van Loon aan 073voetbal weten. “Er moesten wat organisatorische dingen worden opgepakt en daar gaan ze mee aan de slag voor het nieuwe seizoen.”

Extra spelers nodig
Met RKVSC debuteert de trainer momenteel in de 4e klasse. Het clubje draait daarin, getuige de huidige, gedeelde vierde plaats, prima mee. “Het zou mooi zijn als we er de laatste zes wedstrijden nog alles aan doen om bij de bovenste vijf ploegen te blijven. Lukt dat, dan hebben we het fantastisch gedaan. Dat er nog meer in had gezeten, weten we allemaal wel. Maar om volgend seizoen bij de bovenste drie mee te doen, hebben we simpelweg extra spelers nodig.”

Foto: Gerald van Zanten