RKDVC langer door met trainersduo

DRUNEN – Jasper Koole (rechts) en Stijn Brokx staan ook komend seizoen zij aan zij aan het roer bij het eerste elftal van RKDVC. De club verlengt met het duo omdat de samenwerking tussen spelers en trainers goed is, het team zich ontwikkelt en dat te zien is in de resultaten op het veld.

“Het was natuurlijk een gokje om twee relatief jonge trainers uit eigen gelederen voor de groep te zetten maar het pakt ontzettend goed uit”, vertelt RKDVC-voorzitter Thijs Fokker. “Stijn en Jasper zijn bovenmatig gemotiveerd, leergierig en in staat de selectiespelers te raken. Als je ze donderdag op de training bezig ziet met één of andere toffe spelvorm, dan spat het plezier en de spelvreugde ervan af. Mooi om die energie te zien en blij dat we hier volgend seizoen vervolg aan kunnen geven.”

Fijne combinatie
De rolverdeling blijft komend seizoen ongewijzigd. “Die bevalt prima”, reageert Koole. “In de gesprekken kwam ook heel mooi naar voren dat het zowel vanuit de spelers, vanuit mij, als vanuit Stijn als een hele fijne combinatie wordt gezien, waar we nog zeker een jaar mee door willen gaan.”

RKDVC is sinds zondag de gedeelde nummer 2 van de 3e klasse C en heeft al een periodetitel op zak. “Gesprekken voeren over een verlenging is natuurlijk wat makkelijker wanneer je al dertien wedstrijden ongeslagen bent”, aldus Koole, “maar aan de andere kant staan die dingen ook niet los van elkaar.”

Foto: Sluipschutter media