Nieuw: transferoverzicht 2021

DEN BOSCH – Na het succes van vorig jaar kunnen we niet anders dan ook in de tweede helft van dit seizoen het veelbekeken transferoverzicht weer van stal halen. De eerste nieuwe spelers en vertrekkers zijn door sommige clubs (of de spelers zelf) al bekendgemaakt, waardoor we een begin hebben kunnen maken met ons overzicht.

Van OJC Rosmalen is bekend dat er minstens 5 spelers gaan vertrekken, er is de keeperswissel bij TGG, FCK/De Hommel heeft inmiddels een derde zaalvoetballer aangetrokken en bij Zwaluw VFC houdt een van de opvallende nieuwkomers het na slechts een paar wedstrijden alweer voor gezien.

Bekijk alle bij ons bekende verhuizingen in het transferoverzicht.


Weet of ben je ook een speler die van club verandert binnen de 073-regio? Laat het ons weten via transfers@073voetbal.nl en we verwerken het.

Foto: Mary Klerx

Geef een reactie