‘Alleen door als trainer als juiste club komt’

GEFFEN – Voor Manfred van Erp houdt het na dit seizoen op bij Ulysses. Hoewel hij het naar zijn zin heeft bij de vierdeklasser uit Megen, geeft de 54-jarige Geffenaar het stokje na twee jaar door. “Donderdagavond heb ik, tijdens een gesprek over mijn aflopende contract, aangegeven dat ik er na dit seizoen mee stop”, vertelt hij aan 073voetbal.

Zie ook:
Echt een gemis voor Manfred van Erp (01-12-’21)
Elf vragen aan… Manfred van Erp (08-06-’19)

Van Erp stapte, na jaren bij BMC actief te zijn geweest, vorig seizoen in bij Ulysses. Hij eindigde met zijn nieuwe club, toen de competitie vroegtijdig werd stilgelegd, op de voorlaatste plek. Momenteel moet de vereniging uit het maasdorp het doen met dezelfde magere klassering. Er werd pas een keer gewonnen, een keer met 5-0 verloren en Ulysses kreeg zelfs al tweemaal met 6-0 op de broek.

Aan de sfeer ligt het niet, benadrukt Van Erp: “Het is altijd gezellig, maar de prestaties vallen helaas wel tegen. Met de spelers heb ik ook hier weer een goede klik. Ik vind de club Ulysses ook een mooie vereniging, kijk terug op een leuke tijd. Maar door de minimale middelen en spelers is het simpelweg een lastig verhaal om op de zondag een elftal op de been te brengen. Met het team en de prettige staf gaan we er wel met z’n allen alles aan doen om er in te blijven. Dat is voor mij – en hopelijk voor iedereen – een mooie reden om er samen nog een mooie tweede seizoenshelft van te maken.”

Kijkend naar zijn toekomst in het regionale amateurvoetbal, houdt de voormalig aanvaller van RKKSV alle opties open: “Ik ga als trainer alleen door als er een juiste club voorbijkomt. Ik sta zeker open voor een andere uitdaging, maar dan moet die wel bij mij passen.”

Geef een antwoord