Marc van Delft vertrekt bij Nulandia

NULAND – Nulandia had Marc van Delft graag zien blijven, maar de trainer heeft ervoor gekozen om aan het einde van dit seizoen afscheid te nemen. De Bosschenaar is bezig aan zijn vierde seizoen in Nuland, waar hij geliefd is. Toch zegt zijn gevoel dat het tijd is om Nulandia te verlaten.

Van Delft tekende vorig jaar april nog tot medio 2023 bij, maar toen was al wel bepaald dat er eind dit jaar een evaluatie zou komen. “We respecteren het besluit dat hij zijn gevoel wil volgen. Het is jammer voor de club en de spelersgroep. Ook zij hadden graag nog een extra jaar met Marc samengewerkt”, aldus de technische commissie.

Van Delft is niet over één nacht ijs gegaan, zo zegt hij zelf: “Het was moeilijk, omdat ik een geweldige club met hele fijne mensen en een fantastische selectie ga verlaten. Maar ik volg mijn gevoel en denk dat dit de juiste beslissing is.” Het is nog niet bekend wat de trainer volgend seizoen gaat doen. Wel wil hij met een kampioenschap en bijbehorende promotie naar de 3e klasse afscheid nemen.

Geef een antwoord