Marc van Delft nieuwe trainer RKKSV

ROSMALEN – Komend seizoen is Marc van Delft de hoofdtrainer van RKKSV. De 52-jarige café-eigenaar neemt het stokje over van Ramon van Rixtel, die onlangs aangaf naar EVVC te vertrekken.

Heel wat regionale coaches toonden hun interesse in de vacante positie, maar Van Delft leek al snel de beste papieren te hebben. Hij is sinds dit seizoen al bij Kruisstraat actief, als trainer van het van OJC overgekomen JO19-team, en wordt door de vierdeklasser gezien als de ideale kandidaat om hoofdtrainer te worden. Zoon Sergio viel onlangs al in bij RKKSV 1, toevallig tegen Nulandia, waar vader Marc nu nog werkzaam is. Bij die competitiegenoot verlengde Van Delft in april vorig jaar nog tot 2023, maar daar kwam hij onlangs op terug.

Foto: Gerald van Zanten

2 gedachten over “Marc van Delft nieuwe trainer RKKSV

  • 19 december 2021 om 10:22
    Permalink

    Mark proficiat met deze nieuwe uitdaging, voor de club een prima keuze, veel succes.

  • 19 december 2021 om 16:47
    Permalink

    Proficiat trainer gr hans

Geef een antwoord