Vijf regiotrainers verlengen bij hun club

DEN BOSCH – De trainerscarrousel draait momenteel als vanouds. Meldden we twee dagen geleden nog over de Vlijmense coaches die bij Wilhelmina’26 en Essche Boys aan de slag gaan, kunnen we nu alweer de verlenging van vijf andere regiotrainers benoemen.

Allereerst is de beurt aan Giel Goesten (foto), die ook volgend seizoen de scepter zwaait bij Jan van Arckel. Afgelopen zomer begon de nog altijd pas 26-jarige oud-voetballer, na zijn ernstige blessure, als eerste elftaltrainer. De goede voorbereiding en prima resultaten van de Jantjes in de gespeelde competitieduels (4 gewonnen, 4 gelijk en dus nog ongeslagen) zijn voor het bestuur genoeg om zijn contract te verlengen.

Ook Remy Schouwenaar ging dit seizoen, na zijn actieve carrière, als trainer aan de slag. Bij WSV Well doet hij het uitstekend, getuige de derde plaats (met 16 punten uit 7 wedstrijden) in de zaterdag 4e klasse F. Ook zijn verblijf wordt met een jaar verlengd. Bas Gösgens (TOP), Bas van Engelen (WHV) en Eugene Geenen (Ruwaard) zijn de drie andere regiotrainers die ook volgend seizoen bij hun clubs actief zijn. En dan nog een toegift: de verlenging van Miguel van den Dungen bij Best Vooruit hadden we nog niet gemeld. Bij dezen alsnog. Oh, en ook Peter Burg verlengt bij Sparta’30. De carrousel blijft draaien…

Foto: Gerald van Zanten

Geef een antwoord