Trainersnieuws Haarsteeg, Alem en Irene

DEN BOSCH – We zijn amper 24 uur verder, maar kunnen toch alweer verschillende nieuwe wisselingen binnen het trainersgilde melden. Gisteren voegden we nog snel na plaatsing van onze vorige update toe dat Peter Burg langer bij Sparta’30 blijft, maar niet lang daarna kwamen de volgende meldingen alweer vanuit clubs, trainers en alerte volgers van het regionale voetbal.

Allereerst gaan Dennis Dekkers en Sarto nog minimaal twee jaar samen door. De club is blij dat het team goed meedraait in de 1e klasse, met herkenbaar voetbal en veel aandacht voor het inpassen van eigen jeugd. Daarnaast liet Michael van de Wal ons weten dat zijn samenwerking met Irene uit Gemonde na dit seizoen stopt. ‘We denken dat het na vijf jaar goed is dat er een nieuw gezicht voor de groep staat. Dit staat los van het feit dat we tevreden zijn over de inzet, gedrevenheid, etc. van Michael’, luidt een deel van de tekst die het bestuur met de spelersgroep van de vijfdeklasser deelde.

Ercument Metin mag wel nog een jaar doorgaan bij Haarsteeg en hetzelfde geldt voor Ben Hoek (links op de foto), die ook volgend seizoen de trainingen leidt bij derdeklasser Alem.

Bekijk in ons trainersoverzicht alle bij ons bekende wisselingen van de oefenmeesters van de clubs uit ons volggebied én de regiotrainers die daarbuiten werkzaam zijn.

Foto: Piet van Boxtel

Geef een reactie