Bekende naam duikt op bij Maliskamp

ROSMALEN – De nieuwe trainer van Maliskamp is bekend. Manfred van Erp neemt het stokje over van de na het lopende seizoen vertrekkende Willem van den Berg.

“Een mooie club, met een goede groep”, is de eerste reactie van Van Erp, die nu nog actief is bij RKSV Ulysses in Megen, maar daar door de teleurstellende trainingsopkomst geen heil meer ziet. “We hebben goede gesprekken gevoerd, waarin ze lieten blijken dat normen en waarden belangrijk zijn binnen Maliskamp.”

De voormalig trainer van BMC en vermaarde aanvaller van weleer van RKKSV denkt dat het met de toekomst van Maliskamp wel snor zit: “Er zit voldoende jeugd aan te komen. Ze hebben een JO19-team, waar aardige spelers bij zitten en ook bij het tweede elftal staan er veel te trappelen om in de toekomst in het eerste te voetballen.”

Geef een antwoord