Jelmer Toonen (Hedel) weektopscorer

DEN BOSCH – Er is weinig twijfel over mogelijk: Jelmer Toonen is deze week de topscorer van de 073-regio. De 28-jarige aanvaller van Hedel maakte er 4 in het doelpuntenfestijn tegen Ophemert (dat eindigde in 7-4) en is ook in het overall-klassement nu koploper. Geert van Heeswijk en Dennis Knuiman scoorden ook allebei en staan eveneens op 5 doelpunten.

Eervolle vermeldingen zijn er verder voor Remco Kersten (Den Dungen), Ayoub Omair (ODC) en Arthur Bot (SCG’18), die net als Van Heeswijk twee keer scoorden. De teller staat momenteel – nu het gros van de verenigingen er pas twee speelronden op hebben zitten – op 102 verschillende doelpuntenmakers. FC Engelen, Nemelaer, Nivo Sparta en Wilhelmina zijn de enige regioclubs die deze competitie het net nog niet wisten te vinden.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 3-10
Geert van Heeswijk Avanti ’31 5 +2
Jelmer Toonen Hedel 5 +4
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 5 +1
Hamed Hashimi DBN ’22 zat 4
Anass Ahannach FC Den Bosch 3
Joey Konings FC Den Bosch 3 +1
Rudy van Gaal Irene 3

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2022-2023.

Foto: Gerald van Zanten