Trainer Emplina terug naar divisieclub

EMPEL/BREDA – Jeroen van Bezouwen stopt na dit seizoen als trainer van Emplina. De 45-jarige Tilburger, oorspronkelijk afkomstig uit Rotterdam, keert terug naar een club op divisieniveau. Van Bezouwen is de nieuwe coach van Baronie.

Emplina is momenteel koploper in de 2e klasse D. Met Van Bezouwen, die bij de start van vorig seizoen instapte bij de tweedeklasser, heeft de club gebouwd aan een elftal dat met eigen spelers en versterkingen uit de regio een team is om rekening mee te houden. “Ik wil hier dolgraag afscheid nemen met een kampioenschap en promoveren naar de 1e klasse”, aldus Van Bezouwen. “We hebben een voorsprong van vijf punten, dus de vooruitzichten zijn goed.”

Komend seizoen moet een ander dus het stokje overnemen. De voormalig trainer van onder meer ODC, die eerder op hoog amateurniveau werkte bij UNA en GVV Unitas, maakt de overstap naar Baronie, dat afgelopen seizoen samen met OJC Rosmalen promoveerde naar de derde divisie, maar daarin wel in de onderste regionen bivakkeert.

Foto: Gerald van Zanten