28 clubs aan bod in 073voetbalkrant

DEN BOSCH – De liefhebbers van papieren leesvoer moeten nog héél even geduld hebben. Vandaag gaat de nieuwe 073voetbalkrant naar de drukker en (vanaf) volgende week worden alle 10.000 exemplaren verspreid door de hele voetbalregio.

In de wintereditie van de tweede 073voetbalkrant uitgebreide interviews met onder meer OJC’er Niels Mulder, oud-prof Justin Tahapary, trainersnestor John Huisman en Avanti’31-spits Geert van Heeswijk. Ook is er plek voor wat minder omvangrijke – maar zeker zo leuke – artikelen over een bouwende trainer, een talentvolle assistent-scheidsrechter, een trouwe verzorgster, een voetballende kampioenenmaker, een familiaire zaalvoetbalclub, een plotselinge eerste keeper én we hebben royale aandacht voor de regiotopscorers, alle Boxtelse sportparken en het voor sommigen aantrekkelijke zaterdagvoetbal.