‘Heb ze zondag in ieder geval niet gezien’

VINKEL – Ook in Vinkel is verlengd met de hoofdtrainer. Ramon van Rixtel staat komend seizoen wederom aan het roer bij de plaatselijke derdeklasser, waar hij eerder al trainer van het tweede elftal was.

Vorig jaar werd Van Rixtel, voorafgaand aan de contractverlenging, nog onder de zoden gelegd door zijn gesprekspartner. Dit keer bleef hij heel tijdens de training, maar was er tíjdens het gesprek met de technische commissie een onverwachte wending. “Twee spelers kwamen met witte zakdoekjes voorbij. Die spelen nu volgens mij bij de overige senioren. Of ze zondag (1-0 nederlaag tegen Den Dungen, red.) niet meededen? Ik heb ze toen in ieder geval niet gezien”, zegt hij met een knipoog.

Alweer nacompetitie
De 37-jarige Rosmalenaar is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van EVVC 1. Contractverlenging kon volgens de club, na de mooie prestaties van de afgelopen tijd, niet uitblijven. EVVC beleeft, als trotse koploper van de 3e klasse C, goede tijden. Vorig seizoen was er al promotievoetbal en onlangs stelde de dorpsclub, met het behalen van de eerste periodetitel, alweer nacompetitie veilig.