CHC vindt nieuwe trainer bij OJC

DEN BOSCH – De nieuwe trainer van CHC is bekend. Koen van der Biezen verruilt aan het einde van dit seizoen het Onder 23-elftal van OJC Rosmalen voor het vlaggenschip van de tweedeklasser, wat zomaar eens naar de 1e klasse zou kunnen promoveren.

“Een mooie kans, op een mooi niveau, voor mijn eerste klus als hoofdtrainer”, aldus de voormalig prof, die voetbalde bij FC Den Bosch, Go Ahead Eagles, het Poolse Cracovia Kraków, de Duitse clubs Karlsruher, Arminia Bielefeld en Paderborn, TOP Oss en TEC. De afgelopen jaren zette Van der Biezen, woonachtig in De Groote Wielen, zijn eerste stappen als trainer bij de jeugd van Nulandia en OJC.

Bovenaan
Na het plotselinge vertrek van John Huisman neemt Gerard Lederer momenteel als interim-trainer de honneurs waar bij CHC. De club presteert onder diens leiding goed. Het pakte de eerste periode en staat bovenaan in de 2e klasse C. Vanaf de start van de nieuwe jaargang staat Van der Biezen er aan het roer.