Van Dommelen blijft gewoon naar de Boys gaan

VLIJMEN/WIJK EN AALBURG – Matthew van Dommelen heeft zijn nieuwe club gevonden. De 27-jarige sluitpost van Vlijmense Boys solliciteerde onlangs openlijk naar een nieuwe werkgever op voetbalgebied en die meldde zich snel. Wilhelmina’26 had nog een keeper nodig voor volgend seizoen en wist Van Dommelen al vlug te strikken.

“Een aantal andere clubs had zich ook gemeld, maar ik heb voor Wilhelmina’26 gekozen”, vertelt Van Dommelen aan 073voetbal. “CHC informeerde en nadat ik mijn jawoord had gegeven bij Wilhelmina belde ook Nivo Sparta nog. Hun keeper (Rob Goesten, red.) ging naar WNC, dus die waren ook nog op zoek.”

Van Dommelen was ondertussen al rond met zijn nieuwe club. Hij bezocht het treffen met Roda Boys en zegde niet lang daarna toe om in Wijk en Aalburg te komen keepen. “Mooie club, 2e klasse, zaterdagvoetbal. Gewoon een mooie stap voor mij, van Vlijmen naar Wilhelmina. En bijkomend voordeel is dat ik op zondag natuurlijk gewoon naar de Vlijmense Boys toe kan blijven gaan.”

Foto: Arjan van Dongen