Zwaluw en Nemelaer in ‘poule des doods’

SINT MICHIELSGESTEL – Vrijdagavond werd, na afloop van de thuiswedstrijd van ZVS/Bodemflex tegen ZVC Veenendaal (2-3, doelpunten Martin de Laat en Daan van Dinten), de loting verricht voor de Meierij Cup van 2022. Duidelijk werd dat poule A de mooiste is om naar uit te kijken. Op papier althans, want de zaal is natuurlijk vaak totaal niet te vergelijken met het veld.

Lees ook: Meierij Cup terug van weggeweest (23-11-’22)

Namens een aantal deelnemende verenigingen verrichtten trainers Pierre van Berkel (Trinitas Oisterwijk), Theo van Geffen (Nemelaer), Henk van Hattum (Helvoirt), John Meijs (SCG’18) en Michael van de Wal (Boxtel) de loting. Die leverde de volgende poules op:

  • Poule A (23 december)
    Prinses Irene
    Rhode
    Zwaluw VFC
    Nemelaer
    SVSSS
  • Poule B (27 december)
    Best Vooruit
    Erp
    Den Dungen
    UDI’19
    Boxtel
  • Poule C (28 december)
    ODC
    Helvoirt
    De Bocht’80
    Avanti’31
    Essche Boys
  • Poule D (29 december)
    Wilhelmina Boys
    SCG’18
    Trinitas Oisterwijk
    BMC
    EMK

Ten opzichte van de laatste editie zijn DVG, Oirschot Vooruit, Maarheeze, Keldonk, Nuenen, WHV en Blauw Geel’38 er niet meer bij. Nemelaer, Boxtel en Avanti’31 zijn terug van weggeweest en nieuwe deelnemers zijn UDI’19, SVSSS, Essche Boys en EMK uit Nuenen.

Finaleavond
De Meierij Cup wordt na vier voorrondeavonden afgesloten met een grootse finaleavond op vrijdag 30 december, waarop de 8 beste ploegen gaan strijden om de beker.