Zes nieuwe namen bij OJC Rosmalen

ROSMALEN – OJC Rosmalen heeft de selectie voor het nieuwe seizoen nagenoeg compleet. Lang bleef het stil vanuit de hoofdklasser, maar inmiddels is de nagenoeg complete groep gepresenteerd. OJC verwelkomt komende zomer 6 nieuwe gezichten en ziet er 5 vertrekken.

Met mooie woorden voor met name de spelers die worden verwelkomd heeft de club melding gemaakt van de nieuwe selectie. “Wij zijn heel blij en trots dat we in deze moeilijke coronatijd, binnen de visie van OJC, deze goede selectie hebben kunnen samenstellen”, aldus Ronnie Kocken, namens de commissie Technische Zaken, tegen 073voetbal.

Nieuwe namen
Naast de eerder al bekendgemaakte komst van Kevin Brands, Lex van Dijk, Tom Wijkmans en Saad Laazizi komen ook Elmo Hertogh (Best Vooruit) en Achraf el Moussaoui (FC Eindhoven O21) naar OJC. Vijftien spelers blijven bij de club spelen, terwijl naast Diego Meerveld, Roel van de Sande, Renzo Perreira en Joris Janssen ook Jesse van der Putten (naar HVCH) en Jean-Claude van Aanholt (nog geen nieuwe club) volgend seizoen niet meer in Rosmalen voetballen.

Met René Geerts en derde doelman Wessel Hijman is nog geen overeenstemming bereikt voor het nieuwe seizoen, maar het lijkt een kwestie van tijd voordat ook zij hun verblijf op De Groote Wielen verlengen.

Foto: Gerald van Zanten

Geef een reactie