Van Geffen verlengt en meer trainersnieuws

HAAREN/DEN BOSCH – Theo van Geffen (foto) is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Nemelaer. De 51-jarige Schijndelnaar, al jarenlang woonachtig in Rosmalen, tekende voor een jaar bij in Haaren, waar hij al sinds de zomer van 2017 actief is. “Mooi dat ik hier mijn zesde seizoen in ga. Er is volop doorstroming vanuit de jeugd, naar zowel het eerste als het tweede elftal, dat koploper is van de hoofdklasse voor reserveteams. Daar wil ik op voortborduren”, zegt hij.

Naast de verlenging van Van Geffen noteerden wij de afgelopen periode natuurlijk al meer trainersnieuws. Zo stopt Glenn Simon na jaren bij Real Lunet, Leon van Wanrooij doet datzelfde bij Essche Boys, Ramon van Rixtel verlaat RKKSV voor EVVC, Manfred van Erp vertrekt bij Ullyses en John Laponder tekende vroegtijdig bij bij Zwaluw VFC.

Nieuwe berichten
Dan zijn er, voor de volledigheid, deze week ook nog nieuwe berichten voorbij gekomen. Willem Leushuis tekende namelijk voor twee jaar bij bij OJC Rosmalen, Pierre van Berkel gaat zijn vierde jaar in bij Trinitas Oisterwijk en Ömer Kaya houdt het na 4 seizoenen juist voor gezien bij ZSV.

Ook dit jaar zorgt 073voetbal weer voor een zo compleet mogelijk overzicht van de stoelendans der trainers. Kijk in het volledig bijgewerkte trainersoverzicht om de bij ons bekende moves op een rijtje te zien.

Geef een antwoord